Συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας

Η εγκατάσταση ενός επώνυμου συστήματος συναγερμού αποτελεί προϋπόθεση για την εξασφάλιση της προστασίας της περιουσίας σας.

Στην MXcom σας προτείνουμε επώνυμα πιστοποιημένα συστήματα συναγερμών & ασφαλείας περιλαμβάνοντας εταιρείες όπως Paradox και Caddx.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μελετά το χώρο σας, εξετάζει κάθε σας ανάγκη και σας προτείνει λύσεις στα μέτρα σας. Όλα μας τα συστήματα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001 και προστασία έως και Grade 4, βάσει του Ευρωπαϊκού πρότυπου ΕΝ 50131.

Προτείνουμε τις πλέον κατάλληλες λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την τεχνολογία αιχμής και την αξιοπιστία.

Η MXcom επιπλέον συνεργάζεται με τα πιο αξιόπιστα Κέντρα Λήψης σημάτων, ώστε να ενημερώνεται η αστυνομία αλλά και εσείς για κάθε ενέργεια τη στιγμή που πρέπει. Το Κέντρο Λήψης Σημάτων ενημερώνεται  σε όλες τις έκτακτες περιπτώσεις, προστατεύοντάς σας άμεσα και δραστικά.  

Για περισσότερες πληροφορίες και μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας επικοινωνήστε μαζί μας με Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλεφωνικώς στο 210 7244171 ή συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά. 

Δωρεαν μελετη του χωρου σας

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία MXcom  ειδικεύεται σε εγκαταστάσεις & εμπορία συστημάτων ασφάλειας που κατασκευάζονται από τις κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης & της Αμερικής.
Οι τοποθετήσεις των συστημάτων πραγματοποιούνται από τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτόν & με επίσημη άδεiα από την Ελληνική Αστυνομία.
Ο στόχος μας είναι κάθε πελάτης, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο επαγγελματίας, να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής στον χώρο που ζει ή εργάζεται. Περισσότερα...

Newsletter

Υποστήριξη εξ αποστάσεως

Search